Начало > Новини > ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ относно спиране дейността на Виена Ин Витро Център

 

logo_en_bg.jpgУважаеми Пациенти на „Виена Ин Витро Център“, 

Обстоятелствата свързани с промяна на собствеността на Токуда Болница София и по-конкретно придобиването ѝ от Аджъбадем Сити Клиник, наложиха промяна в организацията на „Виена Ин Витро Център“.

Подборът на най-доброто място и оптималната форма, под която да продължат дейността си специалистите на Виена ин витро център продължи до последния момент, това доведе до известни неудобства за които искрено се извиняваме.

Целият екип и оборудване на „Виена Ин Витро Център“ ще се интегрират в структурата на Университетска болница "Лозенец“ (известна като Правителствена Болница, с адрес: жк „Лозенец“, ул. „Козяк“ 1), която е оптималното място позволяващо ни да съхраним нашите принципи за качествено обслужване и успешно лечение.

Процесът по преместването ще обхване последната седмица на месец октомври и първата седмица на месец ноември 2017 г.

Стремим се да осигурим максимално бързо възстановяване на медицинските дейности още през месец ноември, като вярваме че от средата на месеца ще са възможни прегледи и стартиране на ин витро лечение. До тогава поради текущото преструктуриране, прегледи и консултации няма да бъдат възможни.

Очакваме в началото на ноември да е налична необходимата инфраструктура за лабораторни изследвания в Болница Лозенец

Относно пациентите подали заявление за финансиране от Центъра за Асистирана Репродукция: стремим се да разполагаме максимално скоро с нов договор и се извиняваме за всякакво причинено неудобство. Ако по различни причини, изчакването не е приемлива опция за вас, ще ви съдействаме по всеки възможен начин за промяна на лечебното заведение, в което желаете да проведете лечението си.

Относно пациентите със замразени ембриони, сперматозоиди и яйцеклетки: очаква се, още следващия месец, замразените ембриони и гамети да бъдат транспортирани и съхранявани в Болница Лозенец, при спазване на всички необходими условия за транспорт и съхранение на криоконсервирани клетки, тъкани и органи съгласно наредба № 28 за Дейности по Асистирана Репродукция.  Ако не желаете да се възползвате от тази възможност, вашите ембриони / гамети  биха могли да бъдат транспортирани в друг ин витро център след предварително подписване на информирано съгласие от Ваша страна.

Материалната база във Болница Лозенец е на изключително високо ниво, в резултат на това медицинските дейности по асистирана репродукция ще отговарят на всички нормативни условия и изисквания. Намира се на първия етаж в централната сграда.

Сърдечно благодарим за вашето разбиране и търпение! 

С Уважение Екипът на „Виена Ин Витро Център“ 

Сайтът се поддържа чрез WebBuilder