Начало > Новини > Безплатни консултации

Безплатни консултации с ултразвуков преглед стартират от 2 декември във Виена Ин Витро Център в Токуда

28.11.2013 

През месец декември 2013 водещите специалисти от австрийския център ще предоставят безвъзмездно консултация с ултразвуково изследване

news-20131128.jpgБезвъзмездни консултации с ултразвуков преглед, провеждани със специалист  по асистирана репродукция стартират от 2 декември 2013 във Виена Ин Витро Център в Токуда. Необходимо е предварително записване на тел.: 02/ 4200 279, а двойките с установени репродуктивни затруднения е желателно да носят медицинската си документация.

Безплатните прегледи ще се извършат от д-р Лилия Димитрова и д-р Ралица Сенкова. В рамките на консултацията пациентките ще имат възможността да се информират за съвременните методи в областта на асистираната репродукция и да получат индивидуален план за постигане на желаната бременност

„За по-прецизна диагностика и максимално адаптиране на терапията към конкретната двойка в прегледите ще включим и ехографско изследване” – казва д-р Димитрова, специалист по асистирана репродукция от Виена Ин Витро Център. „Всеки отделен случай ще бъде консултиран съгласно световните стандарти за лечение на безплодието, тъй като ние вярваме, че международният опит има значение” – допълва д-р Димитрова.

Процедурите по асистирана репродукция във Виена Ин Витро Център се финансират  от Център „Фонд за асистирана репродукция”. За да кандидатстват за финансиране на ин витро процедурите, е необходимо пациентките да са избрали своята клиника и да са преминали консултация със специалист по репродуктивна медицина.



Сайтът се поддържа чрез WebBuilder