Начало > Новини > Ден на репродуктивното здраве: „Новите пътища към мечтаното дете“

Ден на репродуктивното здраве: „Новите пътища към мечтаното дете“

Dr-Stanulov-and-Zachatie-M.jpgИмахме огромното удоволствие да бъдем част от Ден на репродуктивното здраве, организирано от Сдружение „Зачатие“ на 11 юни в Стара Загора. Бяха представени както най-съвременните методи в областта на асистираната репродукция, така и детайлно разглеждане на въпроса с финансирането от страна на „Център за асистирана репродукция“ и общините.

На събитието участваха 12 клиники, сред която и Виена ин витро център, в лицето на д-р Станулов. С богатата си автобиография, съдържаща международен опит и редица обучения, покачващи квалификацията му, той гарантира високото качество и успеваемост на своята работа. Двойки с репродуктивни проблеми имаха възможността да се запознаят  лично с д-р Станулов и да потърсят мнение относно техният конкретен случай. Радваме се, че много пациенти избраха именно нашата клиника за кратка консултация и компетентно становище.

Ако сте пропуснали да присъствате на това събитие, можете да си запишете час и да участвате в таз годишната ни кампания за безплатни консултации и прегледи. Те ще проведат при д-р Станулов, от 20 юни до 01 юли. Не се колебайте и потърсете отговор на Вашите въпроси на телефон 02/ 420 02 81. 

Сайтът се поддържа чрез WebBuilder