Начало > Първи контакт

 

Къде сме ние:

 гр. София, кв. Лозенец, ул. Козяк № 1, вход от ул. Елиезер Папо

door.jpg

Упътване тук!

Как да се свържете с нас:

GSM 0882 709948 (в работни дни от 9.00 до 16.00)

Д-р Георги Станулов 0890 333 22 1

    (за спешни случаи)

 

 

 

Уважаеми пациенти,

Екипът на Виена ин витро център вече е част от Университетска болница "Лозенец" /адрес: София, ул. Козяк №1 02/9607 681 и 02/9607 682/, където поставихме началото на новосъздаденото Отделение по асистирана репродукция на УБ "Лозенец" (известна като Правителствена болница).

 

 Телефонни номера, чрез които може да осъществите контакт с екипа са 0882709948 (в работни дни от 9.00 до 16.00) и 0890 333 22 1 (Д-р Георги Станулов по спешност). Към момента електронната страница не се поддържа и информацията не е актуализирана, предвид обстоятелството, че екипът на Отделението по асистирана репродукция  е част от друга структура. 

Уважаеми пациенти,


Нашият екип от Виена Ин витро Център в Токуда болница София ще организира  лечението на репродуктивния ви проблем по най-удобния, надежден и бърз начин за Вас.

Консултирането на пациенти с безплодие  преминава през няколко етапа.

  1. Контактът с нас може да осъществите по телефон, е-мейл или на място, при което ще ви регистрираме в нашата информационна система.
  2. Следва визита  в началото на менструалния цикъл, на която ще бъде снета анамнеза на двамата партньори, извършен ултразвуков преглед и оценка на хормонален статус, назначени   изследвания и необходими  консултации.
  3. Във втората половина на менструалния цикъл ще имате отново визита с гинекологичен и ултразвуков преглед и допълнителни изследвания  при нужда.
  4. Въз основа на всички документи и получени резултати  се провежда следващата стъпка - главна консултация, по време на която се поставя диагнозата (причината за стерилитета) и се дискутира с пациентите метода за лечение на безплодието.

Изхождайки от опита ни в австрийския ни ин витро център Kinderwunschzentrum, ние предлагаме още една възможност, при която вие ни предоставяте цялата необходима документация и направени изследвания. Списъкa с набор от необходими минимални изследвания и анамнеза (въпросник) можете да свалите тук.

  1. След  разглеждането им от специалист ние ще ви позвъним  и ще  фиксираме час за ултразвуков преглед  в началото на менструалния цикъл.
  2. Въз основа на всички документи и получени резултати се провежда главна консултация, по време на която се поставя диагнозата (причината за стерилитета) и се дискутира с пациентите метода за лечение на безплодието.

Този вариант се препоръчва на двойки, които са добре запознати с репродуктивния си проблем, имат документация от предишни ин витро опити или диагностични процедури, включени в набора от необходими изследвания.


ГЛАВНА КОНСУЛТАЦИЯ ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ЛЕЧЕБЕН ПЛАН

Без значение кой от вариантите  за първи контакт с нашия център  сте предпочели, с  вас ще бъде осъществена специална среща, нар. главна консултация със специалист по репродуктивна медицина. В рамките на 60-90 мин. се обсъждат всички резултати от извършените прегледи,  изследвания и диагностични процедури. Главната консултация е ключов момент в лечението на репродуктивен проблем, на която след подробно разясняване и дискусия с двойката, се избира най-подходящия метод.  Лечението на безплодието предлага няколко възможности: проследяване на овулацията с таймиране на полов контакт, извършване на инсеминации с партньорски или донорски сперматозоиди, класическо ин витро оплождане (IVF) или интра-овоцитно инжектиране на сперматозоиди (ICSI). След срещата вие ще получите и писмени указания (вкл. информирани съгласия) относно процедурата, която ви очаква. Ако имате допълнителни въпроси, нашият екип e на разположение да ви отговори по всяко време.

 

Сайтът се поддържа чрез WebBuilder