Начало > Новини > Финансирани от НЗОК процедури

Финансирани от НЗОК ин витро процедури стартират във Виена Ин Витро Център в Токуда

15.11.2013

tokuda_invitro_levi-1061-320.jpgФинансирани от Здравната каса репродуктивни процедури започват от ноември 2013г. във Виена Ин Витро Център в Токуда. Всички здравноосигурени двойки вече ще могат да се възползват от държавна подкрепа при лечение на безплодието в австрийския център.

„От самото откриване на Виена Ин Витро Център основната цел на нашия екип беше да дадем шанс на колкото е възможно повече семейства да осъществят мечтата си за собствено дете. От днес, освен достъп до най-съвременните репродуктивни техники, нашите пациенти ще могат да разчитат и на финансово подпомагане на ин-витро процедурите.” – каза проф. Хайнц Щромер, основател на Виена Ин Витро Център в Токуда Болница.

За да кандидатстват за финансиране на ин витро процедурите, е необходимо пациентките да са избрали своята клиника и да са преминали консултация със специалист по репродуктивна медицина.

С цел пациентите да научат повече за ин витро процедурите и международния опит в репродуктивната медицина, всеки месец Виена Ин Витро Център организира Ден на отворени врати. Всички двойки с репродуктивни затруднения могат да се консултират напълно безплатно с водещите специалисти проф. Хайнц Щромер, д-р Лилия Димитрова и д-р Ралица Сенкова. Следващият Ден на отворени врати ще се проведе на 26 ноември от 17:00 до 19:00 часа във Виена Ин Витро Център в Токуда. Желателно е всички двойки да донесат и наличната си медицинска документация. Сайтът се поддържа чрез WebBuilder