Начало > Новини > Успеваемост на Виена Ин Витро Център през 2014

Изключително висока успеваемост във Виена Ин Витро Център и през първата половина на 2014 година

31.07.2014

На базата на международния ни опит и индивидуалния подход при медицинските грижи, през първата половина на 2014, Виена Ин Витро Център реализира 61% успеваемост – клинични бременности от ембриотрансфер.

VIVF-uspevaemost-072014-v3.png

С цел да ограничим вероятността от многоплодна бременност, която увеличава риска от преждевременно раждане и усложнения при новородените, трансферираме 1 или 2 ембриона. От януари до юни 2014, няма трансфери на повече от 2 ембриона.

Във Виена Ин Витро Център вярваме в европейския опит на нашите лекари и ембриолози и продължаваме да налагаме най-високи стандарти в асистираната репродукция в България.

Slide2.PNG

Дори с по-малък брой трансферирани ембриони, нашата успеваемост при реализираните бременности остава висока. Австрийските стандарти, прилагани в нашата клиника и безценният опит на нашите ембриолози, позволяват да се концентрираме върху стратегията ни да култивираме ембрионите до стадий бластоцист (ден 5). За първите 6 месеца, всички ембриотрансфери са направени на ден 5. Това позволява по-добрата селекция и дава възможност за трансфер на един избран ембрион.

Slide3.PNG

Slide4.PNG

  • “биохимична" е всяка бременност, при която се позитивират тестовете за бременност, но не се визуализира ехографски;
  • "клинична" е всяка бременност, при която са позитивни тестовете за бременност и се визуализира ехографски плоден сак с жълтъчно мехурче в маточната кухина или ембрион със сърдечни пулсации;
Сайтът се поддържа чрез WebBuilder