Начало > Новини > Безплатни ултразвукови прегледи с консултации

Безплатни ултразвукови прегледи с консултация от 7 юли във Виена Ин Витро Център в Болница Токуда

tokuda_invitro_levi-1862-sm.pngОт 7 до 25 юли, 2014г. гинеколозите от австрийския център ще провеждат безвъзмездно консултация с ултразвуково изследване.

Безплатни ултразвукови прегледи с консултация, провеждани със специалист по асистирана репродукция стартират от 7 юли във Виена Ин Витро Център в Токуда. Необходимо е предварително записване на тел.: 02/ 420 0279 или 02/ 403 4227, а двойките с репродуктивни затруднения е желателно да носят медицинската си документация.

Безплатните прегледи ще се извършват от д-р Ралица Сенкова. В рамките на прегледите пациентките ще имат възможността да се информират за съвременните методи в областта на асистираната репродукция и да получат индивидуален план за лечение.

„При неуспешни опити за забременяване между 6 и 12 месеца трябва да бъде проведена консултация със специалист по асистирана репродукция.” – казва д-р Сенкова, доктор по репродуктивна медицина. „Първоначалната диагностика заема съществена част от индивидуалния план на лечение на безплодие в клиниките от международната верига, от която е част и Виена Ин Витро Център.” – допълва д-р Сенкова.

Виена Ин Витро Център е партньор на „Център за асистирана репродукция” (ЦАР). За да получат финансиране от ЦАР пациентките трябва да подадат документи за одобрение или удостоверение за смяна клиника, което да попълнят при нас.

Сайтът се поддържа чрез WebBuilder