Начало > Новини > Ин Витро лечение чрез безлихвен кредит

Заплащане на Ин Витро лечение чрез БЕЗЛИХВЕН кредит

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че като пациенти на Виена Ин Витро Център, Вие можете да ползвате специално разработената между нас и Обединена Българска Банка (ОББ) услуга за безлихвен едногодишен кредит, чрез който да бъдат ползвани всички услуги, предлагани от центъра.

В момент, когато финансирането на скъпите процедури със собствени средства е трудно, а ползването на държавно финансиране често отнема месеци, ние Ви предлагаме възможността да започнете необходимито лечение веднага и да го изплатите без лихви в рамките на една година.

Това става възможно благодарение на специалните условия, осигурени от ОББ за Виена Ин Витро Център, както и на поемането на административните такси по услугата в размер на 7% от стойността на плащането от наша страна. 

Всички, които проявяват интерес към тази опция могат да се свържат с нас на телефон 02/ 403 4227  или на място в Токуда Болница София на 9ти етаж.

При заявен интерес от Ваша страна ще бъде организирана среща със служител на банката в центъра, на която ще получите по-подробна информация за условията за получаване и ползване на кредитната карта, която Ви осигурява покриване на разходите чрез специалния безлихвен ПОС терминал, инсталиран във Виена Ин Витро център.

При вземане на решение от Ваша страна да ползвате услугата, подготовката за лечението и всички документи за получаване на картата ще бъдат придвижени веднага.

По-долу е приложен и можете да изтеглите документа от ОББ, в който са описани условията за получаване на карта, чрез която да ползвате безлихвения кредит за лечение.

PDF: Безлихвен Кредит


Сайтът се поддържа чрез WebBuilder