Начало > Библиотека > Често задавани Въпроси > Първи контакт и нужни изследвания

Първи контакт, първо посещение, необходими документи и изследвания.

Кога е препоръчително да се обърнете към нас?

Към специалист по репродуктивна медицина  би трябвало да се обърнете при желание за дете и ненастъпване на бременност. Стерилитетът представлява невъзможност за реализиране на бременност при опити за забременяване   една  година  при жени  до 35 години  и опити в продължение на 6 месеца при пациентки  над 35 години. При някои двойки причината за стерилитета е ясна ( напр. сериозни отклонения в параметрите на  спермограмата-т.нар. мъжки фактор) и тогава не е необходимо да се изчаква този период.

Освен при  безплодие  в семейството, към специалистите от Виена Ин Витро Център може да се насочите при : поликистозен яйчников синдром, нарушения в менструалния цикъл, ендометриоза, миома, отклонения в пубертетното развитие, вродени заболявания на репродуктивния тракт, секреция от млечните жлези, при симптоми на перименопауза и менопауза.

Къде се намира центърът, как да се свържете с нас?

Адресът на Виена Ин Витро Център е:

МБАЛ „Токуда Болница София“, ет.9

Бул. „Никола Вапцаров“ 51Б

Телефони за връзка: +359 2 42 00 279; +359 2 42 00 281

 

Каква информация ще се изисква от Вас при първото обаждане?

При  Вашето първо  обаждане е необходимо да ни съобщите трите си имена, дата на раждане и е-мейл, на който да Ви изпратим две анамнези и бланка с лични данни, които да попълните и  изпратите на нашия  е-мейл адрес. Така Вашата консултация ще бъде ефективна, тъй като лекарите ни ще са се запознали с  проблема Ви преди Вашето посещение при нас.

Колко време трябва да чакам за първото си посещение в центъра?

В нашия център държим на безупречната организация.  За да намалим максимално времето за чакане, работим с точно запазени часове. При пристигането  Ви в центъра лекарите ще бъдат  уведомени  веднага за Вашето посещение.

Каква е целта на първото Ви посещение в центъра?

Целта на първото Ви посещение при нас е да се запознаете с лекарския ни екип чрез провеждане на консултация. Дискутират се изследвания, които сте донесли на място и такива, които е необходимо да направите. Предварително попълнените анамнези помагат на лекарите ни да научат важна информация за Вас и да бъдат предварително информирани.

Какви изследвания е необходимо да си направите преди първото си посещение?

Още при първото си обаждане ние изпращаме на Вашия е-мейл адрес списък с изследвания, които са необходими. Ако имате направени ще Ви помолим да ги донесете при Вашето първо посещение,  а ако ги нямате- можем да Ви предложим да ги направите във Виена Ин Витро Център.

Къде можете да направите необходимите изследвания?

Работим  с изследвания, направени  във всички лицензирани лаборатории, като  изследванията могат да бъдат извършени и при нас. Резултатите от направените при нас изследвания за Ваше удобство се изпращат на Вашия е-мейл адрес. При Вашето посещение получавате и координатите на нашите лекари, към които може да се обърнете за  въпроси.

Сайтът се поддържа чрез WebBuilder