Начало > За нас > Екипът ни в София > Д-р Георги Станулов

Д-р Георги Станулов

Специалист по акушерство и гинекология

stanulov-200px.png

Роден през 1980г. в София. Женен, има  двама сина. Завършва НПМГ специалност Биология.

2005г. завършва Медицински Университет София, с отличен успех на държавните изпити.

В периода 2006-2009г. след успешно полагане на изпити, признава магистърската си степен в Р. Гърция, работи като участъков лекар и специализант по Хирургия.

Специализира Акушерство и Гинекология в Университетската болница в Александруполис, където придобива специалност .Натрупва значителен опит и рутина при извършването на различни хирургически интервенции в Акушерството и Гинекологията .

 Завършва двумесечно обучение по Гинекологична Ендокринология в Aristotle University of Thessaloniki.

Завършил е „Здравен Мениджмънт” към УНСС София.

Успешно е положил изпит за сертифициране към Hellenic Society for Colposcopy and Cervical Pathology, за извършване на колпоскопии.

Работи над докторската си дисертация към Democritus University of Thrace.

Част от екипа на Професор K.Nicolaides в Harris Birthright Research Centre , световно признат лидер в сферата на Феталната медицина. Работи в отделенията по Фетална медицина на King's College Hospital , Medway Maritime Hospital, Southend University Hospital , North Middlesex University Hospital и University College Hospital в Лондон.

Сертифициран е от Fetal Medicine Foundation за извършване на пренатална диагностика, включително за измерване на Нухалната Транслуценция, основен маркер за пренатален скрийнинг за синдрома на Даун.

По време на специализацията си и след завършването ѝ, е част от екипа на In Vitro Център към Университетската болница в гр. Александруполис. Под ръководството на Професор G.Galazios се развива като отличен специалист в сферата на асистираната репродукция. Работата му в IVF центъра се отличава с висока ефективност.

 

Сайтът се поддържа чрез WebBuilder