Начало > За нас > Защо да изберете Виена Ин Витро Център

Защо да изберете Виена Ин Витро Център

invitro2-1726.jpgОтговорът на този въпрос е много лесен. Във Виена Ин Витро Център Вие ще се чувствате уважаван и пълноценен човек, а не пореден номер. Тук ще получите качествено лечение чрез използването на най-съвременните методи в асистираната репродукция с помощта на най-модерната апаратура и най-ефективни техники. Наш приоритет е медицината ориентирана към пациента, защото всеки човек е индивидуален и заслужава индивидуално и персонално отношение. 

Виена Ин Витро Център напълно отрича роботизирания начин на работа. Още от първото Ви прекрачване на прага на клиниката Вие ще почувствате топлотата и искрената усмивка на целия екип. Защото във Виена Ин Витро Център работят преди всичко хора, които са всеотдайни в работата си и ще положат всички усилия и знания, за да изпълнят най-съкровената Ви мечта.

От изключително значение за нас е да се чувствате комфортно и уютно в нашия център, тъй като Вашият позитивизъм със сигурност ще доведе до положителни резултати. Тук всеки пациент се присъединява към задружното ни семейство. Всеки член на екипа приема много лично всяка една двойка и с нетърпение очаква и съпреживява финалната стъпка резултат от усилията на всички, а именно кръвния тест за бременност. Стремим се да плануваме и организираме Вашите посещения спрямо Вашият начин на живот и удобство и не Ви караме да чакате. 

Всеки заслужава индивидуално и искрено отношение, а то е неизменна част от работната среда при нас. Високият професионализъм, атмосферата, интериора, топлите цветове и усмихнат персонал ще Ви накарат да се убедите, че сте на правилното място. 

Надежда Григорова

Медицински координатор
Виена Ин Витро Център

И още:

  • Висока успеваемост: 61% постигнати клинични бременности от ембриотрансфер

  • Богат международен опит на екипа, непрекъснато обновяване и усъвършенстване на лечебните процедури

  • Индивидуален подход към пациентите

  • Възможност за финансова помощ от “Център за асистирана репродукция“

  • Терапия, адаптирана към ежедневния начин на живот и без излишно чакане

  • Пълна информираност и конфиденциалност за всеки етап от лечението

  • Достъпна и качествена здравна помощ в областта на всички медицински специалности чрез МБАЛ Токуда Болница София.

Сайтът се поддържа чрез WebBuilder