Начало > За нас > Другите ни центрове

Другите ни медицински центрове

logo_new.png

Медицински център: Kinderwunschzentrum Goldenes Kreuz (Виена, Aвстрия)

Kinderwunschzentrum  Goldenes Kreuz  е частна ин витро клиника, основана  през юни 2000 год. от университетските преподаватели проф. Хайнц Щромер и проф. д-р Андреас Обруца. Центърът се развива много успешно като към момента е най-посещаваният от австрийски двойки с успеваемост от 51% клинични бременности на пункция за пациентки под 40 год. възраст. Благодарение на експертизата, оборудването и иновативните методи, центърът продължава да привлича все повече двойки, включително и от други страни. Софтуерната програма Quinni, създадена и утвърдена в центъра, е в основата на документацията, контрола на качеството и организацията на всички асоцирани както и на някои външни центрове.

polisano_logo_206.JPG

Медицински център Clinica Polisano, Сибиу, Румъния

Създаден през 2007 год. собственика на медицинска група Полисано Клиника и проф. Хайнц Щромер. Екипът на центъра е обучен в австрийския център. Въпреки малкия си екип центърът постига много високи резултати с над 300 пункции и 54% клинични бременности, с което центърът се слави като най-добрият в Румъния.

polisano_logo_206.JPG

Медицински център Clinica Polisano, Букурещ, Румъния

Създаден през 2011 год. като клон на центъра в Сибиу и Kinderwunschzentrum  Goldenes Kreuz, където е бил обучен тимът на центъра. С помощта на собствената софтуерна програма и с редовни посещения се постига същото качество като в Сибиу и Виена.

fertilcent.jpg

Медицински център Ferticent  Братислава, Словакия

Клиниката основана от проф. Хайнц Щромер и проф. д-р Андреас Обруца заедно с д-р Любош Пинтър през август 2004 год. Той е първият клон на Kinderwunschzentrum  Goldenes Kreuz като предлага и процедури, които не могат да се правят в Австрия.

gravita.jpg

Медицински център Gravita, Лудж, Полша

Ин витро центърът е създаден през септември 2009 год. от д-р Анджей Войчех в тясно сътрудничество с проф. Хайнц Щромер с проф. д-р Андреас Обруца.

Сайтът се поддържа чрез WebBuilder