Ден на отворените врати

на 15.01.2013г. от 18:30 - 20:30 часа

„Денят на отворените врати“ е ежемесечно събитие, което се радва на добра посещаемост в центъра на проф. Щромер във Виена: Kinderwunschzentrum Goldenes Kreuz.

Целта  на Деня  на отворените врати  е   пациентите да се запознаят  с  персонала, условията  и начина на работа в нашия ин витро център, като наред с това научат новости в сферата на репродуктивната медицина.

Денят на отворените врати протича най-често по следния начин:

1)      Презентация, посветена на асистираната репродукция и центъра;

2)      Разглеждане  на центъра на малки групи, водени от член на екипа;

3)      Специалистите се срещат с всяка двойка по отделно и осъществяват кратка консултация;

Двойките могат да се доверят на екип с  голям професионализъм и позитивно отношение и да  получат изчерпателни отговори на своите въпроси.

Посещението е безплатно, записване и подготовка на изследвания не са необходими! Можете да си носите изследвания, които да обсъдите с екипа. Времето, отделено на всяка двойка ще се съобрази с броя на дошлите двойки.

Ще се радваме да ни посетите!

Проф. д-р Щромер – безплатни консултации

5.11-8.11.2012г

Уважаеми пациенти,

Информираме ви, че проф.д-р Щромер ще извършва безплатни консултации на двойки с репродуктивни проблеми  във Виена Ин Витро Център,  Токуда Болница София  в периода 5.11-8.11.2012г. Записванията за часове  ще се осъществяват  на тел. 02 42 00 279 от  8.00 до 17.00 ч.

Безплатните консултации са предназначени за пациенти, разполагащи с определен минимален набор от изследвания (линк: библиотека/свали файл), които можете да си направите при нас, освен ако вече не разполагате с такива.

Повече информация за консултациите и подготовката за тях ще намрите в страницата „Първи Контакт“.

Безплатни спермограми

22.10-26.10.2012 г.

Ролята и участието на мъжа при диагностиката и терапията на стерилитета често се пренебрегват.  Партньорът в двойката е основен фактор за постигане на крайния успех при лечението. Спермограмата  е най-важното изследване, даващо отговор за репродуктивния потенциал на един мъж и е една от първата крачки в търсенето на правилната диагноза и терапия.

Екипът на Виена Ин Витро Център иска да Ви подкрепи в тази първа крачка и обявяваме извършване  на  безплатни спермограми  в  периода от 22.10-26.10.2012 г. При желание да се възползвате от предлаганата услуга, моля, позвънете на тел.02 42 00 279  от 8.00 до 17.00 ч. за предварително записване на час.

Ще Ви очакваме!

samenzelle.jpg

Сайтът се поддържа чрез WebBuilder